GAÜ Doktora Programları ile Küresel Dünyaya Yön Verecek

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ Doktora Programları ile Küresel Dünyaya Yön Verecek

Yükseköğretim’de 30. yılına girmeye hazırlanan Girne Amerikan Üniversitesi YÖK ve YÖDAK onaylı 13 adet doktora programı olduğunu belirtti.

Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs Öğrenci İşleri Daire Başkanlığından yapılan açıklamada Elektrik Elektronik Mühendisliği, Yeni Türk Dili, İşletme Yönetimi, Yönetim Bilişim Sistemleri, Turizm ve Konaklama İşletmeciliği, Eğitim Bilimleri, İletişim ve Medya Yönetimi, Bilgisayar Mühendisliği, Yapı Yönetimi, Mimarlık, Politika ve Uluslararası Çalışmalar,Pazarlama ve Finans bölümleri ile toplamda 13 adet doktora programının bulunduğu belirtildi.


“Küresel Dünyaya Yön Verecek Geleceğin Kanaat Önderlerini Bekliyoruz”Elektrik Elektronik Mühendisliği, Yeni Türk Dili, İşletme Yönetimi, Yönetim Bilişim Sistemleri, Turizm ve Konaklama İşletmeciliği, Eğitim Bilimleri, İletişim ve Medya Yönetimi, Bilgisayar Mühendisliği, Yapı Yönetimi, Mimarlık, Politika ve Uluslararası Çalışmalar,Pazarlama ve Finans bölümlerinde eğitim veren doktora programlarının küresel dünyaya bilgileri ile yön verecek geleceğin kanaat önderlerini yetiştirme vizyonu ile hazırlandığının altı çizildi.