GAÜ ve “IQ ACTION” Yarışması Arasında Büyük Anlaşma

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ ve “IQ ACTION” Yarışması Arasında Büyük Anlaşma

Girne amerikan Üniversitesi Kazakistan ve Orta Asya’nın en popüler gençlik yarışması olan “IQ Action” yarşmasının KKTC çekimlerinde yarışmacıları ve çekim ekiplerini en iyi şekilde ağırlayarak ülke tanıtımına büyük katkı sağladı.


IQ Action, Daha Fazla Üniversitenin Katılımı ile Önümüzdeki Yıllarda da GAÜ’de GerçekleşecekÖnümüzdeki yıllarda da gerçekleştirilecek olan IQ Action yarışmasına GAÜ İle yapılan anlaşma ile birlikte bir çok ülkeden Üniversite öğrencilerinin katılacağı belirtilirken, anlaşma sayesinde KKTC’yi dahafazla ülkeden insanların tanıyacağı vurgulandı. Anlaşmaya GAÜ adına CEO ve Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Asım Vehbi imza atarken, yapılan anlaşma çerçevesinde yarışma çekimleri sırasında GAÜ TV’nin desteği yanısıra yarışma ekibi ve yarışmacıların çekimler süresince GAÜ tesislerinde konaklamalarının yanında, tarihi ve doğal güzelliklerininde tanıtılacağı belirtilirken, bu sayade ülke turizmine büyük katkı sağlanacağına dikkat çekildi.

GAÜ Öğrencileri Düzenlenen Törenle Ödüllerini AldıGAÜ Uluslararası öğrencilerininde boy gösterdiği yarışmada, bir çok etabı başarıyla tamamlayan GAÜ öğrencileri birinciliği kimsye bırakmadı. Yarışmanın ardından GAÜ Kıbrıs yerleşkesi Rektörlük binası toplantı salonunda gerçekleştirilen törenle IQ Action yarışmasında 1.’si olan GAÜ Öğrencileri Kupa ve ödülleirni GAÜ CEO’su ve Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Asım Vehbi’nin elinden aldı.