GAÜ – Monart İşbirliğinde Resim – Heykel – Seramik Kursları Başladı

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ – Monart İşbirliğinde Resim – Heykel – Seramik Kursları Başladı

Girne Amerikan Üniverisitesi ve MonArt Galeri’nin işbirliğinde gerçekleştirilen resim, helkel ve seramik kurs kayıtları başaladı.

13 önce GAÜ’de resime başladığını belirten MonArt Galeri sahibi Sevim Erdal, “Resim insana mutluluk verir, herkesin içerisinde muhakkak bu his vardır. Kendilerini rahat bıraksınlar ve resim yapmaya çalışsınlar ,böylece kendilerinin de çok mutlu olduklarını göreceklerdir” dedi.  Hayatı boyunca en çok yapmak istediği hayalini gerçekleştirdiğini belirten Sevim Erdal “Bunun için çok mutluyum. Umarım herkes hayalini gerçekleştirir” dedi.

 GAÜ’den yapılan açıklamada, her yaştan sanat severin kurslara katılabileceği belirtilirken, sanatın insana huzur vererek kötü alışkanlıklardan kurtardığı ve günümüzde teknolojinin gelişmesi ile birlikte sanata olan ilginin azaldığı belirtilirken, sanatın  erken yaşta bireylere aşılanmasının gelecekte daha başarılı bireylerin ortaya çıkmasına katkıda bulunacağı vurgulandı. Ayrıca kursların her Pazartesi 13:00-16:00 arasında Resim, Çarşamba günleri ise 13:00-16:00 saatleri arasında heykel ve seramik şeklinde olacağı belirtildi.

Kurs hakkında ayrıntılı bilgi ve detaylara MonArt Galeri’ye başvurularak yada 0(392) 8159651 numaralı telefondan ulaşılabileceği bildirildi.