GAÜ Dans Akademisi Yeni Dönem Çocuk Sınıflarını Açıyor

GAÜ Dans Akademisi Yeni Dönem Çocuk Sınıflarını Açıyor

Girne Amerikan Üniversitesi İstanbul yerleşkesinde eğitim vermekte olan GAÜ Dans Akademisi yeni dönem çocuk sınıfları açıyor.

Konuyla ilgili GAÜ Dans Akademisinden yapılan açıklamalarda, 4-16 yaş arasındaki çocukların katılabileceği yetenek sınavlarının 8 ve 29 Eylül 2013 tarihlerinde GAÜ İstanbul Yerleşkesinde gerçekleştirileceği bildirildi. Yetenek sınavı sonucunda öğrencilerin %100’e varan burs imkanlanarında faydalanabileceği vurgulanırken sınavaların 8 ve 29 Eylül 2013 saat 14:00’da gerçekleşeceği belirtildi. Ayrıca Ekim ayı başında derslerin başlayacağı bildirilen açıklamada eğitimi verilecek dans braşlarının bale, hip-hop, dansta temel vücut hareketleri ve halk dansları olduğu ve eğitimin 8 ay boyunca devam edileceği vurgulandı.

Ayrıntılı bilgi ve detaylar için www.gaudanceacademy.comadresi ve 0(212) 249 78 82 numaralı telefona ulaşılabileceği bildirildi.