Yeşim Sonel Piyano Resitalinde Öğrenciler Hünerlerini Sergiledi

Haberler

GAÜ'DEN

Yeşim Sonel Piyano Resitalinde Öğrenciler Hünerlerini Sergiledi

Girne Amerikan Üniversitesi Okullar grubu bünyesinde eğitim veren Amerikan Koleji piyano öğretmeni Yeşim Sonel’in piyano öğrencileri yılsonunda piyano resitali verdi.

GAÜ Spectrum Uluslararası Kongre Merkezinde gerçekleşen gecede yıl boyu aldıkları piyano eğitimleri sonucunda kazandıkları hünerleri sergileyen minik ve genç öğrencileri, aileleri ve konuklar ayakta alkışladı. 23 öğrencinin performansını sergilediği resitalde öğrenciler ünlü eserleri çalarken, yıl boyu yoğun bir şekilde hazırlandıklarını gösterip, müzik becerilerini de sergileme fırsatı yakaladı.

Konuyla ilgli açıklamalarda bulunan Piyano Öğretmeni Yeşim Sonel, öğrencilerinin ilkokul düzeyinden lise düzeyine olduğunu belirtirken, hepsinin birbirinden yetenkli ve müzik konusunda istekli olduğunu vurguladı. Yıl boyunca yoğun bir tempoda çalıştıklarını söyleyen Sonel, müziğin gelişim sürecinde çok etkili olduğunu ve günlük hayatlarında da başarıya ulaşmalarında yardımcı olduğunu vurguladı. Bunun yanında, müzikle uğraşan çocukların kötü alışkanlıklardan uzaklaşarak daha sosyal ve kültürel değerleri önemseyen bireyler haline geldiğini dilegetirdi.

Gecenin sonunda gerçekleştirdiği çalışmlardan dolayı GAÜ Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Cemile Esenyel Yeşim Sonel’e çiçek taktim ederek başarılı çalışmalarının devamını diledi.