Amerikan Koleji Anaokulun’dan Muhteşem Yılsonu Gösterisi

Amerikan Koleji Anaokulun’dan Muhteşem Yılsonu Gösterisi

Girne Amerikan Üniversitesi Yükseköğretim Öncesi Eğitim Konsorsiyumu Okullar Grubu bünyesinde eğitim veren Amerikan Koleji Anaokulu öğrencileri muhteşem bir yılsonu gösterisi sergiledi.

Amerikan Koleji Anaokulu öğrencileri yıl boyunca öğrendiklerini ve hazırladıkladıkları gösterileri ailelerine ve öğretmenlerine sunarken, İngilizce konuşmalarıyla ve hazırladıkları gösterilerle izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşattı. Aldıkları eğitimin nekadar iyi olduğu gözlenen minik öğrencileri izleyenler ayakta alkışladı.

Amerikan Koleji Anaokulu müdürü Binnur Saymaz yaptığı açıklamada, yıl boyunca yoğun ve eğlenceli bir yıl geçirdiklerini, öğrencilerin gerçekten başarılı bir şekilde anaokulundan mezun olmaya hak kazandıklarını dilegetiriken, gelecektedi eğitim hayatı için olsun, normal hayatları için olsun anaokulu eğitiminin çok önemli olduğunu ve okul seçiminin bunun için çok önemli olduğunu vurguladı.