Küresel Geleceğe İlk Adım Amerikan Kolejinde

Küresel Geleceğe İlk Adım Amerikan Kolejinde

BURS SINAVINA SON BAŞVURU 31 MAYIS CUMA

Girne Amerikan Üniversitesi Okullar grubu bünyesinde eğitim veren  Amerikan Koleji 6.sınıflar için 2 Haziran 2013 Pazar günü saat 9:00’da Girne’de ve 16 Haziran 2013 Pazar günü saat 9:00’da ise Lefkoşa’da  burs sınavı düzenliyor.

Bünyesinde bulunan uzman eğitim kadrosunun yanısıra; Edexcel, Cambridge ve KKTC müfredatıyla tam gün ingilizce eğitim fırsatıyla, IGCSE, AS/A Level düzeyinde eğitim alma fırsatı sunan Amerikan Koleji, öğrenci merkezli ve başarı odaklı eğitim olanakları sunuyor. Bunların yanında, öğrencilere gerçek potansiyellerini keşfetme fırsatı sunan Amerikan Koleji, uluslararası standartlara uygun modern, yenilikci vizyon anlayışı ile birlikte öğrencilerin 3 dil öğrenerek mezun olma şansı yakalamasına olanak sağlıyor.

Konuyla ilgli Amerikan Koleji’nden yapılan açıklamada sınavların 6.sınıf öğrencileri için düzenleneceği ve 2 Haziran 2013 Pazar günü saat 9:00’da Girne’de, 16 Haziran 2013 Pazar günü saat 9:00’da ise Lefkoşa’da gerçekleşeceği bildirildi. Sınavlara son başvuru tarihinin 31 Mayıs 2013 Cuma olduğu vurgulanırken, başvuru sırasında sınava başvuran öğrencinin öğrenci belgesi, 1 adet vesikalık fotoğraf ve sınav başvuru ücreti ile gelmesi gerektiği bildirildi. Ayrıca ayrıntılı bigi ve detaylar için www.gau-americancollege.k12.tr adresinden ve 0(392) 650 22 20 (Girne) ve 0(392) 223 55 16 (Lefkoşa)  numaralı telefonlara başvurulabileceği bildirildi.