Resim-Heykel Karma Sergisi GAÜ’de Açıldı

Resim-Heykel Karma Sergisi GAÜ’de Açıldı

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) ve MonArt Galeri işbirliği ile gerçekleşen Resim-Heykel Karma Sergisinin açılışı Girne Belediye Başakanı Sümer Aygın, GAÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Memduh Erdal ve Resim Öğretmeni Gülten Can tarafından GAÜ Spectrum Fuaye alanında gerçekleştirildi.

GAÜ Resim kulübü ve MonArt Galeri işbirliği ile gerçekleştirilen sergi açılışına sanatseverler yoğun ilgi gösterirken, birbirinden güzel eserler sanat severleri büyüledi. Öğrenciler ve sanat tutkunlarının resim ve heykellerinden oluşan sergide katılımcılara Girne Belediye Başkanı Sümer Aygın ve GAÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Memduh Erdal tarafından katılım ve teşekkür belgesi taktim edildi.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, serginin 10 Mayıs Cuma gününe kadar GAÜ Spectrum Fuaye alanında ziyarete açık olduğu bildirildi.