Amerikan Kolejinde Uluslararası Kutlama

Haberler

GAÜ'DEN

Amerikan Kolejinde Uluslararası Kutlama

AMERİKAN KOLEJİ 18 FARKLI ÜLKEDEN ÖĞRENCİSİ İLE 23 NİSAN’I TÖRENLERLE KUTLADIGirne Amerikan Üniversitesi Okullar grubu bünyesinde eğitim veren  Amerikan Koleji 18 farklı ülkenden öğrencisi ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkuyla kutladı.

Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs  GAÜLympic’te  gerçekleşen törenlere GAÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Memduh Erdal’ın eşi Sevim Erdal, GAÜ Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Cemile Esenyel, Rektör Prof. Dr. Yıldırım Öner yanısıra devlet yetkilileri ve bazı kuvvet komutanları katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Amerikan Koleji marşının okunmasıyla başlayan törenler Amerikan Koleji öğrencilerin Türkçe , İngilizce ve Fransızca olarak günün anlam ve önemini belirten konuşmaları ve şiirlerinin ardından dans gösterileri ve şovlar ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları sona erdi.

Gösterilerin sonunda GAÜLympic alanında öğrenciler ile birlikte velilerin final dansı ise renkli görüntülere sahne oldu.