GAÜ On-Line Yükseklisans ve Doktora Kayıtları Başladı

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ On-Line Yükseklisans ve Doktora Kayıtları Başladı

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) yükseköğretimdeki 25.yılında küreselleşen dünya ve uluslararası eğitim ile ilgili önemli projelere imza atmaya devam ediyor. “Kıtalar Ötesi Dünya Üniversitesi” vizyonu ile öğrencilerine lisans ve yükseklisans eğitimlerini Kuzey Kıbrıs, İngiltere, Singapur ve ABD Kampüslerinde sürdürme fırsatı sunan GAÜ, on-line bilişim teknolojilerine sahip altyapısı ile yükseklisans ve doktora programlarına ABD kampüsü üzerinden öğrenci kabul etmeye başladı.

Kariyerine güç katmak isteyen öğrenciler için bilişim teknolojilerinin sunduğu farklı eğitim imkanlarından faydalanarak zaman ve mekandan bağımsız olarak tasarlanan on-line yükseklisans ve doktora programları ile ilgili olarak GAÜ’den yapılan açıklamada, güz 2010 döneminde On-Line eğitim için kayıtlara başlandığı belirtildi.
“GAÜ Amerika Kampüsü 9 Yükseklisans 1 Doktora Programına Öğrenci Alacak”

“Kıtalar Ötesi Dünya Üniversitesi” vizyonu ile 4. kampüsünü ABD Washington’da eğitime açan GAÜ, Amerika kampüsü merkezli 9 yükseklisans ve 1 doktora uzaktan eğitim on-line programına öğrenci kabul edecek.

Muhasebe, Finans, Sağlık Yönetimi, Turizm İşletmeciliği, İnsan Kaynakları, Bilişim Teknolojileri, Liderlik ve Kriz Yönetimi, Bilişim Teknolojileri ve Bilgisayar Bilimleri yükseklisans on-line programları ile İşletme Yönetimi Doktorası on-line doktora bölümlerine sınırlı sayıda öğrenci alınacağının belirtildiği açıklamada, detaylı bilginin www.gau.edu.tr web adresinden alınabileceğinin altı çizildi.
“GAÜ’den Öğrencilerine Eğitimlerine ABD Kampüsünde Devam Etme Fırsatı”

Amerika Birleşik Devletlerinde, on-line yükseklisans ve doktora programlarını kendi kampüsünde başlatan ilk Türk üniversitesi olan GAÜ, aynı zamanda kampüsleri arasında öğrenci değişim programı ile öğrencilerine 4 kampüste eğitimlerini tamamlama fırsatını da sunuyor. GAÜ’nün ABD’de açmış olduğu yeni kampüsüyle, uluslararası vizyonunu ve kimliğini güçlendirirken, aynı zamanda da on-line eğitim için önemli bir üs oluşturduğunun belirtildiği açıklamada on-line akademik programların kariyer gelişiminde önemine dikkat çekildi.