Üniversite Doğru Tercihleri İçin Sadık Gültekin GAÜ’de

Üniversite Doğru Tercihleri İçin Sadık Gültekin GAÜ’de

Girne Amerikan Üniversitesi bu yıl 4.’sünü düzenleyeceği  “Eğitim Çalıştayı” ile katılımcıları ve ünlü eğitim uzamanı Sadık Gültekin’nin yanısıra Pearson Eğitim Teknolojilerinden Yönetici Haluk Şengeç’i biraraya getirecek.

GAÜ’nün her yıl geleneksel olarak düzenlediği “4. Eğitim Çalıştayı” 9 Nisan 2013 Salı günü saat 10:00’da GAÜ Millenium Senato Kongre merkezinde  KKTC’de eğitim veren liselerin müdür, müdür yardımcısı ve rehberlik öğretmenlerinin eğitim uzamanları ile biraraya geleceği çalıştay bünyesinde ünlü eğitim uzmanı Sadık Gültekin ve Pearson Eğitim Teknolojilerinden Yönetici Haluk Şengeç in konuşmacı olarak katılacak.

GAÜ’den yapılan açıklamada “Üniversite Öncesinde ve Sonrasında Adayların / Öğrencilerin Beklentileri” ve “Tecno ve Loji ile Eğitim/Öğretime Katabildiklerimiz” konularının işleneceği halka açık olarak düzenlenen  çalıştaya tüm eğitimci ve öğrecilerin davetli olduğu bildirildi.