BAŞLANGIÇ
BİTİŞ
01/01/1970

2011 AMFORHT Dünya Turizm Forumu

AMFORHT, 2011 Dünya Forum’unu bu yıl Girne Amerikan Üniversitesi Turizm Eğitim Birliği (GAU-INTEB) ortak organizasyonu olarak düzenleyerek, 10-13 Kasım tarihleri arasında Girne’de gerçekleştirilecektir.

1969 Yılında Kurulan AMFORHT (DÜNYA Turizm Konaklama Eğitim Birliği), sadece akademisyenlere yönelik değil sektör çalışanları ve profesyonelleri de birleştiren bir yapı olmasıyla bir ilk olmakla birlikte, yenilikçi ve dinamik yapısıyla da Paris merkezli çok güçlü bir kuruluştur.

Akademisyen, profesyonel ve sektör çalışanlarını tek çatı altında toplayan tek turizm kuruluşu olan AMFORHT’un bu yılki Forumu’na katılacak isimlerden bazıları aşağıdaki gibidir:
Prof. Jean-Pierre LOZATO-GIOTART, La Sorbonne Nouvelle University, Uluslararası Turizm Geliştirme Uzmanı, Fransız Turistik ve Bilimsel Uzmanlar Derneği
Dr. Robert Lanquar, Uluslararası Ticaret Geliştirme Danışmanı, Birleşmiş Milletler Turizm Eğitimi Akreditasyon Üyesi
Jérôme Schehr, Shangri-La Otel ve Resort İnsan Kaynakları Müdürü
Eléonore Vial, Institut Paul Bocus Akademik Program Geliştirme Sorumlu Dekanı
Sinan Vardar, Jolly Yöneticiler Kurulu Onursal Başkanı

Arzu edenlerin “Turizm Sektöründeki Alternatif Trendler”, “Sürdürülebilir Turizm Modellerinde Satış Pazarlama” ve “İnsan Kaynakları Uygulamaları” gibi ana başlıklar yanınında, on farklı alt konu başlıklarına yönelik bildiri sunabilecekleri Forum’a, dileyenler turizm sektöründeki yenilikleri takip etmek ve işbirliği oluşturmak için katılım gösterebilirler. Forum boyunca üç farklı dilde simultane tercüme olacağından, dileyenler bildirilerini Türkçe olarak gerçekleştirebilecektir.
Bildirim özetleri son gönderim tarihi 20 Ekim 2011’e kadar uzatılmıştır.

Foruma katılanlara “AMFORHT 2011 Dünya Turizm Forumu Katılımcı Belgesi” verilecektir.

Hem profesyonel hem de sıcak bir atmosferde geçecek Forum, Kıbrıs’ın incisi Girne’de olmakla birlikte, Kıbrıs’ın en iddalı iki oteli Cratos Premium ve Malpas Otelleri ile yapılan özel anlaşmayla birlikte çok makul fiyatlarla konaklama imkanı sunmaktadır.

Forum ve konaklama için daha ayrıntılı bilgiyi ilişikteki davetiyemizden ve www.gauinteb.eu adresindeki AMFORHT modülünden elde edebilirsiniz.

Bu yıl 42.’si düzenlenecek 2011 AMFORHT Dünya Turizm Forum’unda sizleri de aramızda görmekten büyük onur ve mutluluk duyacağız.