ECZACILIK FAKÜLTESİ

35 yıllık geçmişi olan Girne Amerikan Üniversitesi kurulduğundan bu yana güçlü akademisyen kadrosuyla ulusal ve uluslararası alanda saygın bir kurum olarak K.K.T.C’nin sosyal, ekonomik, kültürel, eğitim yönlerinden gelişmesine katkı sağlamaktadır.

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ'NÜN YENİ ÖĞRENCİLERİ İÇİN ORYANTASYON VAKTİ

Bu yılın akademik teması, "sürdürülebilirlilik" ile Girne Amerikan Üniversitesi`nin 2018-2019 Akademik Yılı`nın resmi açılışına günler kala, yeni kayıt yaptıran ve Kuzey Kıbrıs`a ilk kez gelen öğrencilerin uyum sürecini kolaylaştırabilmek için yapılan " GAÜ Genel Oryantasyon Günleri" başlıyor.


Her akademik yıl başında ve geleneksel olarak gerçekleştirilen etkinlikler, 2 Ekim Salı Günü Spectrum Hall’de gerçekleşecek “Genel Oryantasyon” sunumları ile başlayacak. Etkinliklerin, ana sponsorluğu da; "KKTC Telsim Freezone" tarafından üstlenildi.


Oryantasyon programı doğrultusunda; Üniversitenin ve fakültelerin ayrı bilgilendirme sunumları ile öğrenci kulüpleri ve grupları tanıtımları, seminerler halinde gerçekleşirken, Kuzey Kıbrıs`ı tanıma amaçlı kültür turları da programda yine yer alacak. Öğrencilerin, kampüs ve genel yaşamının kolaylaştırılması hedefi ile düzenlenen,  `Genel Oryantasyon Programı`na; yeni gelen öğrencilerin yanı sıra, Ada`da bulunan ve çocuklarına refakat eden velilerin de katılması yönünde çağrı ve davette bulunuldu.