ECZACILIK FAKÜLTESİ

35 yıllık geçmişi olan Girne Amerikan Üniversitesi kurulduğundan bu yana güçlü akademisyen kadrosuyla ulusal ve uluslararası alanda saygın bir kurum olarak K.K.T.C’nin sosyal, ekonomik, kültürel, eğitim yönlerinden gelişmesine katkı sağlamaktadır.

AKPINAR; "ÇANAKKALE GEÇİLMEZ", MİNNET VE RAHMET İLE ANIYORUM.

Girne Amerikan Üniversitesi Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar; 103`üncü yıldönümünde, Çanakkale Savaşı ve Zaferi`ne ilişkin bir mesaj yayınlayarak, kamuoyu ile duygu ve düşüncelerini paylaştı.

Kurucu Rektör Akpınar, yazılı mesajında; Tarihsel olarak eşi ve benzeri bulunmayan destansı mücadelenin tüm kahramanlarına duyulan minneti tazeleyerek; "Çanakkale Zaferi`nin 103.Yılında Türk Milleti`nin bağımsızlığı için mücadele eden, `Çanakkale Geçilmez` gerçeğini tarihe altın harfler ile yazdıran ulu önder  Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitlerimizi rahmet ve minnet ile anıyorum" ifadelerini kullandı.