ECZACILIK FAKÜLTESİ

35 yıllık geçmişi olan Girne Amerikan Üniversitesi kurulduğundan bu yana güçlü akademisyen kadrosuyla ulusal ve uluslararası alanda saygın bir kurum olarak K.K.T.C’nin sosyal, ekonomik, kültürel, eğitim yönlerinden gelişmesine katkı sağlamaktadır.

Haberler

GAÜ'DEN

KKTC UYRUKLU ÖĞRENCİLER İÇİN, GAÜ PEDAGOJİK FORMASYON 2017-2018 BAHAR DÖNEMİ BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR

KKTC UYRUKLU ÖĞRENCİLER İÇİN, GAÜ PEDAGOJİK FORMASYON 2017-2018 BAHAR DÖNEMİ BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR

SON BAŞVURU 26 ŞUBAT 2018 PAZARTESİ


 


Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), 2017-2018 Akademik yılı Bahar dönemi, Pedagojik        Formasyon başvuruları devam ediyor.


Konuyla ilgili GAÜ Öğrenci İşleri daire Başkanı Zerin Gürler’in yaptığı açıklamaya göre, 2017-2018 Bahar Akademik dönemi Pedagojik Formasyon Eğitim Sertifikası başvurularının 26 Şuabt 2018 Pazartesi gününe kadar kabul edileceğini belirtti. Bu akademik döneme göre yalnızca KKTC Uyruklu; mezun ve son sınıf öğrencilerin başvuru yapabileceği vurgulandı.


 


Genel başvuruları uygun görülen adayların, http://www.gau.edu.tr ">www.gau.edu.tr adresinden duyurulacağı belirtilen açıklamada, uygun görülen adayların 26-28 Şubat tarihleri arasında, internet üzerinden ya da GAÜ Öğrenci İşleri ofisinden kayıt işlemlerini gerçekleştirebilecekleri belirtildi.


 


Başvuru için gerekli belgelerin, mezun öğrenciler için; Başvuru Dilekçesi, KKTC Kimlik Kartı Fotokopisi, Transkript, Lisans Diploması ( Mezuniyet Belgesi) olduğu, son sınıf öğrencileri için ise; Başvuru Dilekçesi, KKTC Kimlik Kartı Fotokopisi, Transkript ve Öğrenci Belgesi olduğu ifade edildi. Başvuru için evrakların, kayit@gau.edu.tr adresine gönderilebileceği belirtilen açıklamada, ayrıntılı bilgi ve detayların ise, http://www.gau.edu.tr ">www.gau.edu.tr adresi ve info@gau.edu.tr adresinden alınabileceği bildirildi.