2023 BAHAR DÖNEMİ VİZE SINAVLARI TELAFİ SINAV DUYURUSU

2023 BAHAR DÖNEMİ VİZE SINAVLARI TELAFİ SINAV DUYURUSU

2 Mayıs  2023

2023 Bahar  Döneminde  vize sınavlarına katılamayan (sadece geçerli resmi mazareti fakülte kurulu tarafından   onaylanan )  öğrencilerin dikkatine:

• Mazeret başvurularını önce fakülte sekreterliklerine yapılacak başvuru sonrası,  gelen onay üzerine başvurunuz tamamlanacaktır (sınav başı 100 TL). Fakülte sekreterliklerinin mailleri (https://www.gau.edu.tr/hizmetler/fakulte-sekreterleri-iletisim) ilgili linkte yer almaktadır.
  • Rektörlüğümüzün almış olduğu karar doğrultusunda OHAL bölgesinden gelen öğrencilerimizde aynı tarihlerdeki sınavlara ücretsiz olarak katılabilecektir. İsim listeleri önceden fakültelerimize gönderilmiştir.

Geç başvurular kabul edilmeyecektir. Ayrıca bu son sınav hakkı olacaktır.

İlgili başvurular 3-5 Mayıs   2023 tarihleri arasında yapılabilir. Mazeret sınavları 8 - 12 Mayıs 2023 tarihleri arasında gerçekleşecektir