KARİYER GÜNLERİ - Spor Bilimleri Fakültesi

KARİYER GÜNLERİ - Spor Bilimleri Fakültesi

Mezuniyet yolunda sona doğru ilerlerken sizlere her fakültemizin değerleri hocalarının desteği ile oluşturulan KARİYER GÜNLERİ kapsamında yapılacak sunumlarımızın teknik detaylarını aşağıda paylaşıyoruz. Süreçte sizden ricamız ve tavsiyemiz tabiki kendi fakültenizin yapılacak olan kariyer günlerinin bilgisini hocalarınıza danışarak bilgi edinip mutlaka katılmanız bunun yanı sıra sektör ve zamanın gereksinimlerini hiç bir zaman gözünüzün önünden ayırmayın bu bakış açısıyla mezun olduktan sonra sektörde yaptığınız mesleğinizin en iyisi olmak adına '' MULTİDİSİPLİNER '' bakış açısı edinmek size yakın veya uzak fakülte veya sektörlerin kariyer planlamalarını , bakış açılarını , hedeflerini ve ihtiyaçlarını görebilmek belki de bunun senin alanın için bir girişim fırsatı olması adına  takip etmek için yapılacak olan uzaktan veya örgün eğitim metodu ile sunumlara elinizden geldiğince katılmaya özen göstermeniz ümidi ile başarılar.

Unutmayın  ;  Konfüçyüs'ün bir sözü vardır; "Sevdiğiniz işi yaparsanız, bir gün bile çalışmış sayılmazsınız

Başarılar.

Kariyer Merkezi Koordinatörlüğü.

Fakülte : Spor Bilimleri Fakültesi