Minik Öğrencilere Uygulamalı Trafik Eğitimi

Minik Öğrencilere Uygulamalı Trafik Eğitimi

Girne Amerikan Üniversitesi Yükseköğretim Öncesi Eğitim Konsorsiyumu Okullar Grubu bünyesinde eğitim veren Amerikan Kreşi öğrencileri ulaşım hakkında işledikleri derslerinin pekiştirilmesi amacı ile Turkcell Trafik Eğitim Parkını ziyaret ettiler.

Minik öğrencilere trafik parkındaki yetkiler tarafından trafik konulu sunum gerçekleştirilerek trafik kuralları teorik ve pratik olarak öğrencilere eylenceli bir şekilde aktarıldı. Eğlencelli dakikaların yaşandığı eğitim sırasında minik öğrenciler yetkililere sorular sordular.

Amerikan Kreşi yetkililerinden yapılan açıklamada, çocuklara bu yaşta verilen eğitmin çok önemli olduğu vurgulanırken, trafik gibi önemli konunun minik öğrencilere eğlenceli bir şekilde aktarılmasının en doğru yol olduğu belirtildi. Trafik eğitimi alan çocukların bu konuda daha dikkatli oldukları belirtilirken bazı zamanlarlarda yetişkinlerin dahi göz ardı ettiği kuralları hatırlattıklarını dile getirdi.