Cyprus Cırcus Çadır Sirkine Yoğun İlgi

Cyprus Cırcus Çadır Sirkine Yoğun İlgi

Girne Amerikan Üniversitesi Yükseköğretim Öncesi Eğitim Konsorsiyumu Okullar Grubu bünyesinde eğitim veren Amerikan Koleji Girne Yerleşkesi Cyprus Circus çadır sirkini ağırlıyor.

Amerikan Koleji okul aile birliğinin organizasyonu ile düzenlenen Andaç Tiyatrolarının “Cyprus Circus” çadır sirki öğrenciler ve veliler tarafından büyük bir ilgi ile izlendi. Sirke katılan öğrenciler televizyonda gördükleri vahşi hayvanları yakından görme şansı yakalarken akrobasi gösterisi, palyaço oyunları ve diğer etkinliklerle doyasıya eğlendi.

Çeşitli gösterilerin yer aldığı “Cyprus Circus” çadır sirki 21-25 Ocak 2013 tarihleri arasında halka açık olarak 9.30 – 10.20, 10.30 – 11.20 ve 18.30 – 19.30 saatleri arasında 3 seansta düzenlenmeye devam edecek.

Giriş biletlerinin kapıdan alınabileceği Andaç Tiyatrolarının “Cyprus Circus” çadır sirki akrobasi gösterileri, palyaço oyunları ve diğer etkinliklerle renkli görüntülere ve eğlenceli oyunlara sahne olacak.