Gelişmekte Olan Taşımacılık Sektörü Gaü’de İrdeleniyor

Gelişmekte Olan Taşımacılık Sektörü Gaü’de İrdeleniyor

Girne Amerikan Üniversitesi Denizcilik ve Lojistik Yüksek Okulu tarafından, “Dünya’da gelişmekte olan Taşımacılık, Ulaştırma ve Lojistik sektörünün KKTC olarak neresinde bulunmaktayız.” Konulu KKTC’de Taşımacılık, Ulaştırma ve Lojistik Sorunları Sempozyumu gerçekleştiriliyor.

8 Ocak 2013 Salı günü saat: 10:00’da GAÜ Millenium Senato Kongre salonunda gerçekleşecek olan panelde konuşmacı olarak KKTC Genç İşadamları derneği başkanı Arsen Angı, Dörtgazi lojistik işletmecisi Hasan Dörtgazi, Kaptan Osman Eryaşar, Özkıraç Shipping’i temsilen Yıltan Özkıraç, Cyprus Xp adına Zeki Ziya, Armen Shipping adına Vargın Varer ve GAÜ Denizcilik ve LojistikYüksek Okulu Müdürü Kaptan Efdal Safel katılıyor.

Moderatörlüğünü GAÜ İsletme Yönetimi bölüm başkanı Doc. Dr. Serdar Saydam’ın yapacağı sempozyumda ; Dünya’da gelişmekte olan Taşımacılık, Ulaştırma ve Lojistik sektöründe KKTC’nin konumu ve hangi tür sorunların bulunduğunu, bu sorunların çözümleri için nelerin yapılabileceği tartışılacak.