Samet Aybaba Ve Beşiktaş Teknik Kadrosu GAÜ’de

Samet Aybaba Ve Beşiktaş Teknik Kadrosu GAÜ’de

Girne Amerikan Üniversitesi 28. akademik yıl etkinlikleri çerçevesinde Spor Yüksekokulu organizasyonu ile Beşiktaş teknik direktörü Samet Aybaba ve ekibini konuk ediyor.

Türk futbolunun önemli teknik adamlarından ve efsanevi futbolcularından Beşiktaş teknik direktörü Samet Aybaba, yardımcıları Recep Çetin, Ulvi Güveneroğlu ve kaleci antrenörü Mehmet Tezcan’ın konuşmacı olarak katılacağı “Türk Futbolu ve Beşiktaş” konulu seminer Girne kampüs’te düzenleniyor.

Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs Uluslararası Kongre Merkezi Spectrum Hall’de 28 Aralık 2012 cuma günü saat 14.30’da gerçekleşecek seminerde otoriteler tarafından Türk futbolu anlatılacak.

Her iki seminerde halka açık olarak ücretsiz düzenlenecek ve GAÜ TV’den canlı yayınlanacak.