Türk Futbolunun Devleri Dilmen Ve Aybaba GAÜ’de

Haberler

GAÜ'DEN

Türk Futbolunun Devleri Dilmen Ve Aybaba GAÜ’de

Girne Amerikan Üniversitesi 28. akademik yıl etkinlikleri çerçevesinde İletişim Fakültesi organizasyonu ile Türk futbolunun önemli kanaat önderlerinden Rıdvan Dilmen ile Spor Yüksekokulu organizasyonu ile Beşiktaş teknik direktörü Samet Aybaba ve ekibini konuk ediyor.

NTV Yüzde 100 programının ünlü yorumcusu Türk futbolu ve Fenerbahçe’nin efsane futbolcusu Rıdvan Dilmen’in konuşmacı olarak katılacağı “Türk Futbolunun Dünü Bugünü Yarını” konulu seminer Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs Uluslararası Kongre Merkezi Spectrum Hall’de 26 Aralık 2012 çarşamba günü saat 14.30’da gerçekleşecek.

Moderatörlüğünü İletişim Fakültesi dekanı Doç. Dr. Neriman Saygılı’nın yapacağı seminer Girne Amerikan Üniversitesi Futbol Severler Kulübü'ne bağlı olarak çalışmalarını yürüten Üniversiteli Genç Fenerbahçelilerin katkıları ile düzenleniyor.

Üniversiteli Genç Fenerbahçeliler Oluşumu tarafından “Yılın En Başarılı Spor Yorumcusu” ödülünün de takdim edileceği Rıdvan Dilmen ayrıca GAÜ İletişim fakültesi öğrencilerinin oylarıyla “Yılın En İyi Spor Programı” seçilen NTV Yüzde 100 futbol programının ödülünü de alacak.
“Samet Aybaba ve Ekibi Türk Futbolu ve Beşiktaş’ı Anlatacak”

Türk futbolunun önemli teknik adamlarından ve efsanevi futbolcularından Beşiktaş teknik direktörü Samet Aybaba, yardımcıları Recep Çetin, Ulvi Güveneroğlu ve kaleci antrenörü Mehmet Tezcan’ın konuşmacı olarak katılacağı “Türk Futbolu ve Beşiktaş” konulu seminer Girne kampüs’te düzenleniyor.

Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs Uluslararası Kongre Merkezi Spectrum Hall’de 28 Aralık 2012 cuma günü saat 14.30’da gerçekleşecek seminerde otoriteler tarafından Türk futbolu anlatılacak.

Her iki seminerde halka açık olarak ücretsiz düzenlenecek ve GAÜ TV’den canlı yayınlanacak.