Şiddete Seyirci Kalma

Haberler

GAÜ'DEN

Şiddete Seyirci Kalma

Girne Amerikan Üniversitesi Okullar Grubu bünyesinde eğitim veren GAÜ Kolejleri tarafından Zorbalığa ve Şiddete Hayır etkinliği düzenleniyor.

Bu yıl 7.ncısı düzenlenecek etkinlik 23 Kasım 2012 saat 11.00’da Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs Uluslararası Kongre Salonu Spectrum Hall’de gerçekleşecek.

Düzenelenecek olan etkinlik öncesi Girne Amerikan Koleji yetkilileri ve temsilci öğrenciler tarafından bölge okullarına bilgilendirme ve davet ziyareti gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen ziyarette, öğrencilere bilgilendirme broşürleri ve çeşitli hediyeler taktim edildi.

GAÜ Okullar Grubu bünyesinde her yıl düzenlenen etkinlik ile ilgili yapılan açıklamada etkinliğin zorbalık ve şiddete karşı kamuoyunda toplumsal duyarlılık ve farkındalık yaratmak, insana, hayvana ve doğaya yönelik her türlü şiddete karşı duran bireyleri yetiştirmek ve topluma kazandırmak için düzenlendiği belirtildi.

Uluslararası Kongre Salonu Spectrum Hall’de çeşitli etkinlik ve gösteriler ile start alacak Zorbalığa ve Şiddete Hayır etkinlik Girne Amerikan Koleji Girne Yerleşkesi etrafında elele tutarak çember oluşturacak öğrenciler tarafından birlik, beraberlik ve barış mesajları verilmesi ve etkinliğin sembolü olan mavi balonların her sene olduğu gibi gökyüzüne bırakılması ile son bulacak.