Başarıda Tanrı Parçaçığı Teorisi İle Girişimcilik Gurusu GAÜ’de

Haberler

GAÜ'DEN

Başarıda Tanrı Parçaçığı Teorisi İle Girişimcilik Gurusu GAÜ’de

Girne Amerikan Üniversitesi 2012-2013 akademik yılı yükseköğretim’de 28. Yıl sosyal etkinlikleri kapsamında ünlü girişimci, işadamı, yazar Baybars Altuntaş’ı konuk ediyor.

Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs Uluslararası Kongre Merkezi Spectrum Hall’de 14 Kasım 2012 Çarşamba günü saat 15.00’de gerçekleşecek.
“Barack Obama’nın Baş Başa Görüştüğü Tek Girişimci”

"Otobüsten İndim! Bmw'ye Bindim" adlı ilk kitabı yoğun ilgi gören Dragons' Den'in efsane ismi Baybars Altuntaş ikinci kitabı "Başarıda Tanrı Parçacığı"nda sıfırdan nasıl patron olunacağı ile ilgili teorisini detaylı biçimde anlatırken ekonomi ve girişimcilik dünyasına yön veriyor.

21.yüzyılın en önemli girişimcilik hareketi olarak kabul edilen Beyaz Saray Başkanlık Zirvesi'nde Barack Obama'nın baş başa görüştüğü tek girişimci olanBaybars Altuntaş, "Başarıda Tanrı Parçacığı" teorisi ile dünya girişimciliği için oldukça tartışılacak bir çalışmaya imza atıyor. Dünyaya hiç sermayesi yokken gelen bireylerin de patron olabileceklerini ispatlayan bu teori ile, sıfırdan girişimciliğin önü açıldığını belirten Altuntaş,Girne Amerikan Üniversitesinde konuşmacı olarak katılacağı konferansta başarıyı yakalamak isteyenler için Tanrı Parçacıklarını anlatacak.
“Başarıda Tanrı Parçacıklarını GAÜ’de Anlatacak”

Konferasnlarında ve girişimcilik seminerlkeri ile kurslarında dünyaya sıfırdan gelen herkesin başarıyı elde edebileceğine vurgu yapan Altuntaş, öğretisinde girişimcilikte ve hayatta başarılı olmak isteyenlerin en önemli organlarının "gözleri" olduğunu ifade ederek "Herkesin baktığını, onlar görecekler. Bakmak ve görmek arasındaki ince çizgi, başarılı olmak ve olmamak arasındaki çizgiyi belirler. Çizgi ne kadar kalınlaşırsa, o kadar başarılı olursunuz. Dünyaya hiç sermayesi yokken gelenlerin iş modellemelerini önce satıp sonra harcamaya göre hazırlamaları gerekir. Böylelikle hiçbir sermaye sorunu yaşamadan ve riske girmeden sıfırdan iş kurmak mümkün. Bu modeli, günlük hayatımızın pek çok kesitinde de uygulayarak başarıyı yakalayabiliriz. Araba alırken, ev alırken, evlenirken, çocukları özel okullarda okuturken. Önemli olan, iş modellemesini doğru yapabilmek" şeklinde olduğuna dikkat çekmekte.

"Otobüsten İndim! Bmw'ye Bindim" ve “Başarıda Tanrı Parçacığı” kitaplarının yazarı ve girişimcilik gurusu Baybars Altuntaş, deneyimlerini ve öğretisini geleceğin kanaat önderleri ve girişimcileri GAÜ öğrencilerine aktaracağı “Baybars Altuntaş ile Girişimcilik” konferansı ücretsiz ve halka açık olarak düzenlenecek.