GAÜ Oryantasyon Günleri Sona Erdi

GAÜ Oryantasyon Günleri Sona Erdi

Girne Amerikan Üniversitesi Öğrenci İşleri Direktörlüğü koordinesinde 2012-2013 akademik yılı ile birlikte üniversite yaşamlarına Kuzey Kıbrıs’ta başlayan öğrenciler için düzenlenen oryantasyon programları sona erdi.

GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampüs bünyesinde düzenlenen oryantasyon programında yeni öğrencilere adaptasyonları ve uyum sürecinde karşılaşabilecekleri problemlerle ilgili bilgi verildi.
“Oryantasyon bünyesinde öğrencilerin istek ve önerileri değerlendirildi.”

Oryantasyon bünyesinde GAÜ yetkileri sunum ve bilgilendirme yaparak öğrencilerin sorunlarını dinledi. Üniversite ile ilgili öğrencileri bilgilendiren yetkililer, karşılaşabilecekleri uyum problemleri ve aileden uzakta yaşamaya dair çözüm yollarını öğrencilerle paylaştı.

Oryantasyon programının sonuda öğrencilere söz hakkı verilerek yaşadıkları uyum problemlerini ve önerilerini dinleyen yetkililer, öğrencilerin uyum süreçlerine büyük katkıda bulundu.