Motor Tutkunları Famagusta Motorbıke Expo 2012’de Buluşuyor

Haberler

GAÜ'DEN

Motor Tutkunları Famagusta Motorbıke Expo 2012’de Buluşuyor

Bikers Club Cyprus desteği ve Gazi Mağusa Belediyesi, Oza Kahveleri, Noyanlar İnşaat, Foto Özay, Cemer Su, Halos Trading, Yababa Lastik ve Güneşoğlı Petroluem Ltd sponsorluğunda gerçekleşek Famagusta Motorbike Expo 2012 etkinliğinde motor tutkunları Monks Inn’de buluşuyor.

Tarihi maosa surlar içinde yer alan Monks Inn önünde 21 Ekim 2012 Pazar günü saat 13.00- 16.00 saatleri arasında gerçekleşecek Famagusta Motorbike Expo 2012 etkinliğinde çeşitli şovlar, atölye çalışmaları yanında adanın en güzel motorları motor tutkunları için tarihi meydanda yer alacak.

Motor tutkunlarının yoğun ilgi göstermesi beklenen etkinlik ile motorcular sona eren yaz ile kış sezonunun ilk büyük turunu da gerçekleştirecek.

Konuyla ilgili Bikers Club’tan yapılan açıklamada motorsiklet kullanmanı ve kültürünü artıracak her türlü etkinliğe destek verileceği belirtilerek motorsiklet kültürünü yaygınlaştırmak ve trafik kurallarına uymanın yararlarına, motorsiklet ve bisikletlerin trafikte karşılaştıkları sorunlara dikkat çekildi.

“Kaskını Takmadan Yola Çıkma”, “Motorsikletleri Fark Edin ve Düşünün”, “Trafikte Motorsiklet ve Bisikletlere Öncelik Tanıyın”, “Trafikte Bizde Varız”, “Bizleri Fark Edin”, Trafik Kurallarına Uymak Hayat Kurtarır” mesajlarının hatırlatıldığı açıklamada motorsiklet ve bisiklet sürücülerinin haklarına ve trafik kazalarına dikkat çekmek, sosyal duyarlılık ve farkındalık yaratmak ve motorsiklet kültürünü yaymak için düzenlenen benzer etkinliklerin öneminin altı çizildi.