28. Akademik Yıl Açılış Töreni ve Kortej 12 Ekim Cuma Günü Gerçekleşecek

28. Akademik Yıl Açılış Töreni ve Kortej 12 Ekim Cuma Günü Gerçekleşecek

KKTC Dışişleri Bakanı Hüseyin ÖZGÜRGÜN, Milli Eğitim Gençlik ve Spor Bakanı Mutlu ATASAYAN, Girne Belediye Başkanı Sümer AYGIN ve diğer devlet yetkilileri ile protokol erkanının katılacağı GAÜ 28. akademik yılı açılış töreni 12 Ekim Cuma günü gerçekleşecek.

Açılış törenine, GAÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Memduh ERDAL, Kurucu Rektör ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat AKPINAR, GAÜ CEO ‘su Dr. Asım VEHBİ ve Başkan Yardımcıları Olgun Üstün, Cemile Esenyel yanında Rektör Prof. Dr. Yıldırım Öner ile akademik ve idari personel katılacak.
“Geleneksel Kortej 12 Ekim Akşamı Girne Kent Merkezinde Gerçekleşecek”

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Girne kent korteji akademik açılış töreni sonunda saat 18.00’da gerçekleşecek.

Girne şehir merkezi ve antik liman güzergahı üzerinde her yıl düzenlenen GAÜ akademik yıl açılış korteji çeşitli etkinlikler ile karnaval havasında geçecek. Kortej sonunda İstiklal Marşının ve Saygı Duruşunun ardından GAÜ Rektörü Prof. Dr. Yıldırım ÖNER açılış konuşmasını gerçekleştirecek.

Açılış konuşmasının ardından açılış programı GAÜ öğrencileri ile akademik ve idari personeli, Girne halkı ve turistler için Insert, GAU Band ve süpriz sanatcıların konserleri ile sona erecek.

2012-2013 AKADEMİK YILI AÇILIŞ TÖRENİ PROGRAMI

10:30 İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu

Açılış Konuşmaları

10:35 Prof. Dr. Yıldırım ÖNER- Girne Amerikan Üniversitesi Rektörü