Kampüste Hayat Başliyor Standi Girne Kent Merkezinde

Kampüste Hayat Başliyor Standi Girne Kent Merkezinde

Girne Amerikan Üniversitesi, Kampüs’te Hayat Başlıyor sloganı ile Girne kent merkezinde tanıtım ve bilgi merkezleri kurarak öğrencilerin, Girne halkının ve turistlerin Kuzey Kıbrıs yükseköğretim sistemi, yapıları yanında Girne Amerikan Üniversitesi Girne Kampsü ve yurtdışı Kampüsleri İngiltere, Singapur, ABD ve Türkiye Kampüsü eğitim programları ile ilgili sorularına cevap veriyor.

Konuyla ilgili GAÜ’den yapılan açıklamada yükseköğretimlerine Kuzey Kıbrıs’ta başlayacak olan öğrenciler başta olmak üzere turistlerinde yoğun ilgi gösterdiği bilgi ve halkla ilişkiler standlarının Girne Ramadan Cemil Meydanında cuma gününe kadar hizmet vereceği belirtildi.

Kuzey Kıbrıs ile ilgili her türlü bilgi, bilim, kültür, spor ve sanat yaşamıyla ilgili tanırtıcı bilgilerinde aktarıldığı standlar Kampüs’te Hayat Başlıyor sloganı ile Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs bünyesinde de hizmet vermeye başladığının vurgulandığı açıklamada bilgi ve halkla ilişkiler merkezlerinden başvurular için son haftasına girilecek olan özel yetenek bölümü sınavları ile ilgili de detaylı bilgi verdiği ifade edildi.

“Özel Yetenek Bölüm Kontenjan Sınav Başvurularıunda Son Haftaya Girildi”

Ayrıca yapılan açıklamada Girne Amerikan Üniversitesi Mimarlık Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi bünyesinde eğitim veren İç Mimarlık ve Grafik bölümleri ile Sahne Sanatları Yüksekokulu Dans bölümü ve Spor Yüksekokulu Spor Yönetimi, Rekreasyon Yönetimi ile Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümlerine özel yetenek sınavı ile Kabul edilecek öğrencilerin başvurularında son haftaya girileceğinin altı çizildi.

Bilgi ve halkla ilişkiler kent standları yanında Spor Yüksekokulu bünyesinde Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği, Spor Yönetimi ve Rekreasyon Yönetimi bölümleri ile Sahne Sanatları Yüksekokulu bünyesinde eğitimlerinin sürdüren Dans bölümü ve Mimarlık Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi bünyesinde eğitim veren İç Mimarlık ve Grafik bölümleri gibi özel yetenek gerekiren bölümler ile ilgili detaylı bilgiye www.gau.ed.tr web adresi veya gau@gau.edu.tr elektronik posta adresi ile 6502000/ 1205-1179 no’lu telefonlardan Öğrenci İşleri Daire Başkanlığından ulaşılabilecek..