İngilizceleri İle GAÜ’lü Minikler Ayakta Alkışlandı

Haberler

GAÜ'DEN

İngilizceleri İle GAÜ’lü Minikler Ayakta Alkışlandı

GAÜ OKUL ÖNCESİ SINIFLARI YIL SONU MÜSAMERESİ İLE AKADEMİK DÖNEMİ KAPATIRKEN İNGİLİZCE VE TÜRKÇE ŞARKILAR İZLEYENLER TARAFINDAN AYAKTA ALKIŞLANDILAR.

GAÜ Yükseköğretim Öncesi Eğitim Konsorsiyumu Okullar Grubu bünyesinde okul öncesi yaş grubuna eğitim veren The American Nursery School yıl sonu etkinliği Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs Uluslararası Kongre Merkezi Spectrum Hall sahnesinde düzenlendi.

Türkçe ve İngilizce olarak sergilenen oyunlar ve söylenen şarkılarla veliler ve izleyenlerden yoğun alkış alan kreş öğrencileri ders yılı boyunca edindikleri yabancı dil becerilerini başarı ile sergilerken özellikle fen bilimlerine giriş, sosyla bilgilere ve genel kültüre giriş, bilgisayar, İngilizce ve Fransızca derslerinin yoğunluğu ile geçen ders yılının yorgunluğunu da üzerlerinden attılar.

Etkinlik sonunda GAÜ’lü minikler tarafından hazırlanan “Babalar Günü Özel Slayt Gösterisi” ise GAÜ sahnesinde duygulu anların yaşnamasına neden olurken müsamere sonunda tüm babalar sahneye davet edilerek kapanış performansı sergilendi.
"2 Yaş Sınıfı Açılıyor. Genel Hedef İngilizce Dil Gelişimini Okul Öncesinde Sağlamak”

GAÜ okul öncesi eğitim merkezi The American Nursery School yıl sonu etkinliği ile ilgili açıklama yapan okul müdüresi Nagehan Diner, GAÜ Okullar Grubu bünyesinde eğitim veren okul öncesi eğitim birimlerinin hedefinin temel bireysel gelişim yanında İngilizce dil gelişimini okul öncesinden başlayarak sağlamak olduğu belirterek yıl sonu etkinliğinde kreş öğrencilerinin İngilizce olarak sergiledikleri performans ve söyledikleri şarkılar ile yoğun geçen eğitim yılı sonunda aldıkları eğitimin olumlu sonuçlarını aldıklarını ifade etti.

GAÜ Okullar Grubu bünyesindeki eğitim birimlerinde okul öncesinden başlayarak İngilizce yanında Fransızcanın da müfredata eklendiğini de hatırlatan Diner, çok kültürlü eğitmen ve öğrenci yapısı ile GAÜ Okullar grubunun bireysel gelişime ve dil gelişimine önemli katkılar yaparak genç nesillerin geleceklerine hazırlandıklarını vurguladı.

GAÜ okul öncesi eğitim merkezi The American Nursery School bünyesinde velilerden gelen yoğun talep üzerine 2 yaş sınıflarının yeni dönemde eğitime başlayacağının ve 2 yaş grubuna özel müfredat ve eğitim kadrolarının hazır olduğunun da altını çizen Diner, müfredat ve eğitim programları ile ilgili her türlü bilgiye www.gau.edu.tr ile www.gau-americancollege.k12.tr web adresleri ve Girne Kampüs The American Nursery School müdürlüğünden alınabileceğini belirtti.