“Doğru Kariyer İçin Uçmayan Kalmasın”

Haberler

GAÜ'DEN

“Doğru Kariyer İçin Uçmayan Kalmasın”

AnadoluJet Kampüs etkinlikleri kapsamında Girne Amerikan Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (GAÜSEM) ve Anadolu Jet işbirliği ile çeşitli seminerler düzenleniyor.

Yükseköğretime deva meden öğrencilerin kariyerlerine güç katmak amacıyla düzenlenecek seminerlere alanında uzman ve otorite ünlü kişiler konuşmacı olarak katılarak deneyimlerini Girne Amerikan Üniversitesi öğrenciler ile paylaşacak..

Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs Millenium Kompleks Senato Kongre Merkezinde 17 Mayıs 2012 Perşembe günü saat 12.30-17.30 saatleri arasında halka açık olarak düzenlenecek ve GAÜ TV’den canlı yayınlanacak seminerlere CNN Türk haber spikeri Burak Törün, Yaşam Koçu İsmail Karasu ve Gelişim Akademi Koordinatörü Emre Urfalı konuşmacı olarak katılacak.

AnadoluJet Kampüs etkinlikleri kapsamında Girne Amerikan Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (GAÜSEM) ve Anadolu Jet işbirliği ile düzenlenecek seminerlerin kapanışında yapılacak çekiliş sonrasında katılımcılar, uçak bileti, AnadoluJet uçak maketleri gibi hediyeler kazanma şansı yanında katılımcılar ve yetkillerden detaylı bilgi ve Andolu Jet’I yakından tanıma fırsatı yakalarken her katılımcıya ayrıca katılım sertifikası da verilecek.

Andre Gide’nin ünlü sözü “Açılmamaış Kanatların Büyüklüğü Bilinmez” slogan ile Üniversite Okurken Kariyer Adımları, Pozitif Yaşam Becerileri, Başarı İçin Motivasyon, Hayatın Lideri Ol ve İnsanları Etkileme Sanatı konu başlıklarında düzenlenecek seminerlerin program şöyle:

12.30-13.00 – Kayıt

13.00-14.00 – Anadolu Jet Söyleşi

14.00-15.00 – İnsanları Etkileme Sanatı – Burak Törün - CNN Türk Haber Spikeri

15.00-15.15 – Ara

15.15-16.00 – Üniversite Okurken Kariyer Adımları – Emre Urfalı - Gelişim Akademi Koordinatörü

16.00-17.00 – Pozitif yaşam Becerileri İle hayatın Lideri Ol – İsmail Karasu-Yaşam Koçu

17.00-17.30 – Çekiliş ve Kapanış