GAÜ Halka Açık Konserle 2012’ye Merhaba Diyor

GAÜ Halka Açık Konserle 2012’ye Merhaba Diyor

Girne Amerikan Üniversitesi her yıl olduğu gibi bu yıl da yeni yıla muhteşem eğlencelerle merhaba diyor.

Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs’te düzenlenen yeni yıl etkinlik programı kapsamında GAÜ Yükseköğretim Öncesi Eğitim Kurumları Konsorsiyumu Okullar Grubu bünyesinde eğitim gören öğrencilerin velilerine yönelik olarak düzenlenen 2012 Yeni Yıl resepsiyonuna veliler yoğun ilgi gösterdi. GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs RedRoom fuaye ve sergi alanında düzenlenen resepsiyonda canlı müzik ve çeşitli eğlenceler ile veliler 2012’ye merhaba dedi.

GAÜ akademik ve idari personeline yönelik olarak düzenlenen resepsiyon ile de Black Way Blues One ile muhteşem müzik ziyafetiyle GAÜ ailesi yeni yıla merhaba dedi.
Grup Frekans Konseri Halka Açık Olacak

Öğrencilere yönelik ve halka açık olarak düzenelenecek “Grup Frekans” konseri ise 30 Aralık 2011 cuma günü GAÜ Girne Kampüs’te gerçekleşecek. DJ performans ve çeşitli müzik performansları saat 17:00’da başlayacak olan GAÜ Yeni Yıl Konseri GAULYMPIC’te gerçekeleşcek.