29 Ekim Cumhuriyet Koşusuna Rekor Katılım

Haberler

GAÜ'DEN

29 Ekim Cumhuriyet Koşusuna Rekor Katılım

Girne Amerikan Üniversitesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet koşusu Kıbrıs yerleşkesi Girne Kampüs’te gerçekleşti.

Bu yıl 5.ncisi düzenlenen koşuya destek veren Atletizm Federasyonuna yarış sonunda GAÜ Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Olgun Çiçek tarafından teşekkür plaketi verildi. Girne yeni çevre yolundan başlayıp Girne Kampüs yarı-olimpik tartan pist GAULympic’te sona eren 4 km’lik koşuya 200’den fazla kişi katıldı.

GAÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığından konuyla ilgili yapılan açıklamada bu yıl 5.ncisi düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet koşusuna genç yaşlı ve çeşitli uyruklardan birçok kişinin ilgi gösterdiği belirtilirken destekleri için Atletizm Federasyonuna da teşekkür edildi.

GAÜ 29 Ekim Cumhuriyet Koşusu sonunda dereceye girenlere ödülleri Atletizm Federasyonu Başkanı Ersin Doğaç, GAÜ Sağlık Kültür Spor Daire Başkanı Türkay Akpınar, Rektör Yardımcıları Doç.Dr. Olgun Çiçek, Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu (BESYO) Müdürü Prof. Dr. K. Muzaffer Üstdal ve BESYO Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa Apak tarafından ödüller sahiplerine verildi.