Acun Ilıcalı ve Ünlü Jüri GAÜ’de

Haberler

GAÜ'DEN

Acun Ilıcalı ve Ünlü Jüri GAÜ’de

Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu Türk televizyonlarının reyting rekortmeni programı “Yetenek Sizsiniz Türkiye” ve sov dünyasına damga vurmaya hazırlanan “O Ses Türkiye” yerışmasının Kıbrıs ön elemeleri sona erdi.

Reyting rekortmeni program “Yetenek Sizsiniz Türkiye” ile “O Ses Türkiye” Kıbrıs elemelerine katılan 200’e yakın yetenek Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüsü Sahne Sanatları Fakültesi dans stüdyolarına akın etti.

Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüsü Sahne Sanatları Fakültesinde gerçekleşen ön elemelere 18-19 ekim tarihlerinde GAÜ Uluslararası Kongre Merkezi Spectrum Hall’de ünlü jürinin katılımı ile gerçekleşecek yarışmaya vize almak isteyenlerin performansları damgasını vurdu.
“Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Sergen Yalçın 18-19 Ekim Tarihlerinde GAÜ’de”

Reyting rekortmeni programın 3. sezon Kıbrıs çekimleri için Acun ılıcalı, Hülya Avşar ve Sergen Yalçın’dan oluşan jüri 18-19 Ekim tarihleri arasında Yeteneksizsiniz Türkiye’nin Kıbrıs elemeleri ve çekimleri için GAÜ’de hayranları ile buluşlacak.

GAÜ Uluslararası Kongre Merkezi Spectrum Hall’de gerçekleşecek Yeteneksizsiniz çekimlerinde Kıbrıslı yetenekleri keşfetmek için yeniden KKTC’ye gelecek olan Acun Ilıcalı ve ünlü jüri, 2 gün sürecek çekimler boyunca Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüsü sahnesinde Kıbrıslı yeteneklerin performanslarını değerlendirerek İstanbul’da gerçekleşecek finallere vize verecek.