Yeteneksizsiniz Ön Elemelerine Yoğun İlgi

Yeteneksizsiniz Ön Elemelerine Yoğun İlgi

Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu Türk televizyonlarının reyting rekortmeni programı “Yetenek Sizsiniz Türkiye” yeni sezon Kıbrıs ön elemelerinin ilk günü bugün son ererken 18-19 Ekim tarihlerinde GAÜ’de ünlü jürinin katılımı ile gerçekleşecek Yeteneksizsiniz Türkiye’nin ilk gününde izdiham yaşandı Reyting rekortmeni program “Yetenek Sizsiniz Türkiye” yeni sezon Kıbrıs ayağına katılmak isteyen yetenekler için son ön eleme Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüsü Sahne Sanatları Fakültesi dans stüdyolarında 9 Ekim 2011 Pazar günü saat 12.00-19.00 saatleri arasında düzenlenecek.
“Yarışma Vizesi İçin Yetenekler İlk Güne Damga Vurdu”

Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüsü batı kısmında yer alan Sahne Sanatları Fakültesinde gerçekleşen ön elemelerin ilk gününe yeteneklerini sergileyerek yarışma vizesi almak isteyenlerin performansları damgasını vurdu. Reyting rekortmeni program “Yetenek Sizsiniz Türkiye” yeni sezon Kıbrıs ayağına katılmak isteyen adaylar önelemler için başvuru formuna www.acunmedya.com web adresi üzerinden ulaşabilecek.
“Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Sergen Yalçın 18-19 Ekim Tarihlerinde GAÜ’de Olacak”

Konuyla ilgili GAÜ’den yapılan açıklamada ise haftasonu GAÜ Sahne Sanatları Fakültesi dans stüdyolarında gerçekleşecek ön elemelerin ardından reyting rekortmeni programın Acun ılıcalı, Hülya Avşar ve Sergen Yalçın’dan oluşan jürisi 18-19 Ekim tarihleri arasında Yeteneksizsiniz Türkiye’nin Kıbrıs elemeleri ve çekimleri için GAÜ’de olacak.

GAÜ Uluslararası Kongre Merkezi Spectrum Hall’de gerçekleşecek Yeteneksizsiniz çekimlerinde Kıbrıslı yetenekleri keşfetmek için yeniden KKTC’ye gelecek olan Acun Ilıcalı ve ünlü jüri, 2 gün sürecek çekimler boyunca Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüsü sahnesinde Kıbrıslı yeteneklerin performanslarını değerlendirerek İstanbul’da gerçekleşecek finallere vize verecek.