Acun Medya Sesine Güvenenleri Karmi Kampüse Çağırıyor

Haberler

GAÜ'DEN

Acun Medya Sesine Güvenenleri Karmi Kampüse Çağırıyor

--Acun’dan Yeni Ses Yarışması
--Kıbrıs Ön Elemeleri GAÜ’de Yapılıyor
--Yarışma Jürisinde Birbirinden Ünlü İsimler Yer Alacak

Acun Medya’dan şov dünyasına damga vuracak yeni bir yarışma geliyor. Yayınlandığı ilk ülke olan Hollanda’da izlenme rekorları kıran ‘The Voice of’, Amerika’da da yayına başladığı ilk günden itibaren büyük başarı elde etti.

Türkiye’nin en iyi seslerinden 4 ünlü sanatçının koçluk yapacağı yarışma ekim ayında Show TV ekranlarında başlayacak ve başarı için göz önünde bulundurulacak tek unsur ses olacak.

Survivor ve Yetenek Sizsiniz adlı yetenek yarışmalarından sonra forma tın başka bir ülkeden alındığı “O Ses Türkiye” adlı yeni ses yarışmasının Kıbrıs ön elemeleri Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampüs Sahne Sanatları Dans stüdyolarında yapılıyor.

20 Ağustos 2011, cumartesi günü saat 12.00-18.00 saatleri arasında Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampüs Sahne Sanatları Dans stüdyolarında yapılacak Kıbrıs ön elemeleri ve katılım ile ilgili detaylı bilgi www.osesturkiye.com adresinden alınabilecek.

Yarışmanın sır gibi saklanan jürisi ile ilgili ilk bilgilerde basında yer almaya başladı. Türk medyasında çıkan haberlere göre “O Ses Türkiye” yarışmasının jürisi, Mazhar Alanson, Hülya Avşar, Mustafa Sandal ve Hadise’den oluşacak.