GAÜ’YE LÜBNAN’DA BÜYÜK İLGİ

GAÜ’YE LÜBNAN’DA BÜYÜK İLGİ

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), uluslararası bilgi birikimi ve deneyimini, farklı ülkelerde anlatmaya devam ediyor.

GAÜ Uluslararası Marketing Koordinatörü Firuze Aygün ve ekibi, uluslararası eğitim fuarına katılmak için bulundukları Lüblan’da, üst düzey ziyaretlerin yanında, üniversite adayları ile biraraya geldi.

Aygün konuyla ilgili yaptığı açıklamasında, gerçekleştirdikleri okul ziyaretlerinde, özellikle lise son sınıf ögrencilerinin GAÜ’ye büyük ilgi gösterdiğini belirterek, GAÜ’nün global bir üniversite olmasının dikkatlerini çektiğini vurguladı.

Aygün ayrıca, Mili Eğitim Bakanı’na ziyarette bulunduğunu ifade ettiği açıklamasında, bu vesile ile akredite sürecinide başlattıklarını dile getirdi.