GAÜ İLE CİHAT ŞENER SEMİNERİNE, SAMSUN VE ORDU’DAN YOĞUN İLGİ

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ İLE CİHAT ŞENER SEMİNERİNE, SAMSUN VE ORDU’DAN YOĞUN İLGİ

GAÜ İLE CİHAT ŞENER SEMİNERLERİ 21-22 MART’TA BOLU VE DÜZCE İLLERİNDE

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), Türkiye genelinde, Eğitimci-Yazar Cihat Şener ile; üniversite adaylarına yönelik, düzenlemeye başladığı, “Üniversiteye Girişte Yeni Sistem” konulu seminer dizisine, Samsun ve Ordu illerinde devam etti.

Samsun’da gerçekleşen Cihat Şener ile “Üniversiteye Girişte Yeni Sistem” konulu seminer, Samsun RAM ile İlkadım Milli Eğitim Müdrülüğü işbirliğinde, Samsun İlkadım Olgulaşma Enstitüsü Salonunda yoğun katılım ile gerçekleşti. Ordu’da ise, Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde, Ordu Kültür ve Sanat Seminer Salonunda gerçekleşti.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan GAÜ Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet Zeki Avcı, Cihat Şener ile “Üniversiteye Girişte Yeni Sistem” konulu seminer dizisinin Türkiye çapında toplamda 20’nin üzerinde ilde gerçekleştireceklerini belirterek, Samsun ve Ordu’da gerçekleştirmiş oldukları seminerlere, üniversite adaylarının yoğun ilgi gösterdiğini ifade etti. Avcı açıklamasının devamında ise şunu söyledi;

Avcı: “GAÜ ile Cihat Şener Seminerleri 21-22 Mart’ta, Bolu ve Düzce İlleri ile Devam Edecek”

“Türkiye genelinde öğrencilere yönelik değişen sınav sistemi hakkında, Cihat Şener ile gerçekleştirdiğimiz seminer dizisi ile tüm elimizden geldiği kadar fazla kişiye ulaşmayı hedefliyoruz. Seminer bünyesinde, sınavlarda dikkat edilmesi gereken unsurlar gibi konularda bilgi vermeyi amaçlıyoruz. Samsun ve Ordu’da ki seminerlerimiz, yoğun katılım ile gerçekleşti ve gösterilen ilgiden dolayı memnun kadık. Bu seminer dizisi GAÜ`nün sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde gerçekleştiriliyor. Bizim hedefimiz Cihat Şener ile birlikte yeni sınav sistemini öğrencilere tanıtmak. Bir sonraki etkinliğimiz ise, 21 Mart tarihinde Bolu, 22 Mart tarihinde ise Düzce illerinde devam edecektir.” dedi.