GAÜ – BALIKESİR RAM İŞBİRLİĞİNDE, BALIKESİRLİ ÜNİVERSİTE ADAYLARINA SEMİNER

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ – BALIKESİR RAM İŞBİRLİĞİNDE, BALIKESİRLİ ÜNİVERSİTE ADAYLARINA SEMİNER

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), 2018-2019 akdemik yılında üniversiteye yerleşecek olan üniversite adayları ile biraraya gelmeye devam ediyor.

GAÜ ve Balıkesir RAM İşbirliğinde, Balıkesir Lisesi Konferans Salonunda gerçekleşen seminere, GAÜ adına, Rektör Prof. Dr. Kutsal Öztürk, GAÜ PDR Bölümü Akademisyeni Yrd. Doç. Dr. Mehmet Emin Sardoğan ile GAÜ İzmir Koordinatörü Gözde Bider katıldı.

150’ye yakın üniversite adayı ve öğretmenin katıldığı seminerin açılış konuşmasını GAÜ Rektörü Prof. Dr. Kutsal Öztürk gerçekleştirdi. Öztürk konuşmasında, GAÜ’nün uluslararsılaşma vizyonundan bahsederek, İngiltere, ABD, Moldova, Sri Lanka, Hong Kong, İstanbul ve KKTC ana kapüsü olmak üzere 7 farklı ülkeye yayıldıklarından ve 200’ün üzerinde uluslararsı üniversite ile işbirliği içerisinde olduklarını söyledi. Öztürk, GAÜ bünyesinde 130 farklı ülkeden öğrenci ve 40 farklı ülkeden akademisyenin bulunduğunu ifade ettiği açıklamasında, GAÜ’nün tam anlamıyla,  bölgede eşi benzeri olmayan uluslararası bir üniversite olduğunu söyledi.

GAÜ PDR Bölümü Akademisyeni Yrd. Doç. Dr. Mehmet Emin Sardoğan’ın, “Akran Çatışması” konusunda vermiş olduğu seminer ile devam eden etkinlik, GAÜ Rektörü Prof. Dr. Kutsal Öztürk’ün Balıkesir RAM Müdürü Şenol Yılmaz’a plaket takdim ederken, Balıkesir İl Milli Eğitim Şube Müdürü Fahri Acar ise, Öztürk’e çiçek takdim etti.