GAÜ YARATICI ENDÜSTRİLER ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ’NDEN “EDEBİYAT MATİNESİ” ETKİNLİĞİ

Tarih: 08/01/2018

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Yaratıcı Endüstriler Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından  “Edebiyat Matinesi-Çalıkuşu’na Ne Oldu?” başlığında etkinlik gerçekleşti.

GAÜ Millenium Senato Kongre Salonu`nda, yoğun katılım ile gerçekleşen “Edebiyat Matinesi-Çalıkuşu’na Ne Oldu?” etkinliğinin açılış konuşmasını yapan GAÜ Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Umay Türkeş  ile Prof. Dr. Yavuz Demir, yaratıcı kültür endüstrilerinin iletişim formasyonuyla olan güçlü bağının altını çizdi.

Prof. Dr. Yavuz Demir yaptığı konuşmasında, “GAÜ bünyesinde kurulan Yaratıcı Endüstriler Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından düzenlenen “Edebiyat Matinesi” programı yaptık. Hem bu dönemi uğurlamak hemde gelecek döneme bir haber vermek üzere buradayız. Ayda iki kez olmak üzere devam etmeyi düşünüyoruz bu programa, Prof. Dr. Umay Türkeş Günay hocamız ve müzik bölümünden 3.sınıf öğrencimiz Mehmet Yıldız ile beraber devam etmeyi düşünüyoruz ve zaman zaman programa konuklar almayı düşünüyoruz” dedi.