GAÜSEM’den Bologna Sürecine Uyumlu Sertifika Programları

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜSEM’den Bologna Sürecine Uyumlu Sertifika Programları

Girne Amerikan Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen İngilizce , Türkçe , Fransızca ,Amatör Denizcilik ve Gemicilik , Müşteri İlişkileri, Proje Yönetimi, Çağdaş Yönetimlerde Halkla İlişkiler, Yönetim Becerileri, Aşçılık, Yiyecek ve İçecek Yönetimi kursu ile futbol, basketbol, tenis, kickboks kurslarını başarıyla tamamlayan 202 kişiye düzenlenen törenle sertifikaları dağıtıldı.

Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampüs Uluslararası Kongre Merkezi Spectrum Hall’de düzenlenen sertifika törenine rektör yardımcıları Doç.Dr. Tülin Bodamyalı, Doç. Dr. Sadık Ülker yanında GAÜSEM başkanı Erhan Vechi ilr dekanlar ve yetkililer katıldı.

Açılış konuşmasını Girne Amerikan Üniversitesi Rektör Danışmanı ve GAÜSEM Başkanı Erhan Vechi yaptı.Erhan Vechi konuşmasında, GAUSEM ‘in misyonunu açıklayıp şunları söyledi: 7’den 77 ‘ ye kurum ,kuruluş,özel sektör,devlet sektörlerindeki bireylerin bilgisayar, yönetim ,iletişim ,sanat,spor,müzik ve bunlar gibi alanlarda yeteneklerini kaliteli ve kalifiye öğretim elemanları ile en yeni teknolojik ortamları sınıf ortamlarını sağlayarak becerilerini geliştirmektedir. GAÜSEM sertifika programlarının Bologna sürecine uyumlu olduğunu da hatırlatan Vechi, kariyer gelişiminde ve ara eleman yetiştirilmesinde AB uyumlu sertifikasyon programlarının önemine dikkat çekti.

GAÜ’den yapılan açıklamada akademik uzmanlar tarafından hazırlanan programların 25 yıllık bilimsel bilgi birikimini toplumla paylaşmak ve tüm dünyada geçerli olan sertifikalı bireyler yetiştirtmek amacı ile düzenlendiği vurgulanırken kurslar ile ilgili detaylı bilginin Karmi Kampüs GAÜSEM merkez ofisi ile 650 20 00 no’lu telefon üzerinden 1144’e ulaşarak alınabileceğinin de belirtildiği açıklamada programlara katılmak isteyenlerin her türlü bilgi için gausem@gau.edu.tr elektronik posta adresine başvurabilecekleri belirtildi.