GAÜ AİLESİ KURBAN BAYRAMI RESEPSİYONUNDA BİRARAYA GELDİ

Tarih: 08/09/2017

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs Uluslararası Kongre Merkezi Spectrum Hall fuaye alanında düzenlenen Kurban Bayramı resepsiyonunda akademik ve idari kadro bir araya geldi.

GAÜ Yöneticiler Kurulu Başkan Vekili Cemile Esenyel, Yöneticiler Kurulu Başkan Vekili Olgun Üstün,  GAÜ Rektörü Prof. Dr. Kutsal Öztürk, Rektör Yardımcısı ve Genel Sekreter Sualp davut, Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet Zeki Avcı yanında akademik ve idari GAÜ küresel bilim ailesi Kurban Bayramı Resepsiyonunda biraraya geldi.

Kurban Bayramı resepsiyonunda bir araya gelen GAÜ ailesi, barış ve kardeşlik mesajı verirken, tüm müslüman aleminin Kurban Bayramını kutladılar. 2017-2018 akademik yılı öncesinde son hazırlıklıkların yapıldığı GAÜ Girne kampüsünde, yeni öğrencilerin sabırsızlıkla beklendiği ve güçlü bir akademik kadronun öğrencileri beklediği vurgulandı.