PERA’NIN YIL SONU GÖSTERİSİ; 6 TEMMUZ’DA

Tarih: 04/07/2017

‘PERA School of Performing Arts GAU’nun yıl sonu özel gösterimi; 6 Temmuz Perşembe Akşamı gerçekleştirilecek.

“PERA Dance BA students final performance” çerçevevesindeki gösterim; ‘Spectrum GAÜ Uluslararası Kongre Salonu’nda saat 20.00’de başlayacak. PERA’nın söz konusu final gösteriminin koreografisi ise; Sevim Akpınar, Arianna Economou ve Tomislav English tarafından yapıldı.

Sunum adı; “I’m” (Ben) olan ve akademik yıl boyunca aralıksız sürdürülen eğitimin bir anlamda; sanatseverlerin izlencesine sunulacağı koreografiler, PERA Öğrencileri tarafından icra edilecek.

PERA tarafından yapılan davette; Girişin ücretsiz olacağı akademik yılın son gösterimine, sınırlı koltuk sayısı nedeni ile; 0 542 853 02 45 telefon numarasından (10.00/ 18.00 saatleri arasında) önceden rezervasyon yapılmasına yönelik bilgilendirme de yer aldı.