BODRUM VE DALAMAN’DA GAÜ’LÜ GÜNLER

Haberler

GAÜ'DEN

BODRUM VE DALAMAN’DA GAÜ’LÜ GÜNLER

Girne Amerikan Üniversitesi - Kıbrıs Amerikan Üniversitesi ve Muğla RAM (Rehberlik ve Araştırma Merkezi) işbirliği çerçevesinde,  GAÜ Beşeri Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Uzman Psikolog Şerife İncirlili Çelik "Çözüm Odaklı İletişim" konulu eğitim semineri verdi.

Bodrum ve Dalaman ilçelerinde iki ayrı okulda gerçekleştirilen programın ev sahipliğini ise; Bodrum Fen Bilimleri Okulları ve Dalaman Özel Özalp Okulları yaptı. 250’nin üzerinde rehber ve branş öğretmeninin katıldığı, her iki eğitim semineri sonrasında;  GAÜ ile Dalaman Özel Özalp Okulları arasında, bilimsel çalışmalarda katkı amaçlı  bir egitim protokolü de imzalandı.

Eğitim seminerinin ardından, Girne Amerikan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet Zeki Avcı tarafından, katılımcı öğretmenlere katılım belgeleri sunulurken, GAÜ`nün eğitime koyduğu katkıdan dolayı teşekkürlerini dile getiren Bodrum İlçe Milli Egitim Müdürü Emin Gedin’e de bir plaket takdim edildi.  

Ziyaret programı çerçevesinde, Bodrum`da Girne Amerikan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet Zeki Avcı, Beşeri Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Uzman Psikolog Şerife İncirlili Çelik ve GAÜ Tanıtım Pazarlama Koordinatörü Öğretim Üyesi Leyla Biçer; Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti. 

Eğitim ve öğretime sağladığı destekler için Başkan Mehmet Kocadon’a teşekkür plaketi sunan Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet Zeki Avcı, “Girne Amerikan Üniversitesi’nde düzenleyeceğimiz kariyer günlerinde başarılarınızı paylaşmak üzere, konuk olarak sizleri de aramızda görmeyi isteriz" dedi. Rektör yardımcısına ve beraberindeki heyete teşekkür eden Başkan Mehmet Kocadon, kariyer günleri kapsamında yapılan davetten dolayı onur duyduğunu ifade ederek, “Öğrencilerimizin her zaman yanında olan bir belediye başkanı olarak, üniversiteli gençlerimize de faydalı olabilmek için, bu güzel davete elimden geldiğince iştirak etmeye çalışacağım.  Bodrum’da düzenlediğiniz seminer için, sizleri yürekten kutluyor, eğitime sunduğunuz bu katkı için teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.