GAÜSEM YAZ DÖNEMİ YÜZME KURSLARI BAŞLIYOR

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜSEM YAZ DÖNEMİ YÜZME KURSLARI BAŞLIYOR

Girne Amerikan Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (GAÜSEM) tarafından birbirinden farklı kişisel gelişim, hobi ve beceri kurslarından ulusal ve uluslararası düzeyde bireysel ve kurumsal sertifikalı programların yaz dönemi kayıtları devam ediyor.

Konuyla ilgili GAÜSEM’den yapılan açıklamada 2017 yaz dönemi ile birlikte başlayan birbirinden farklı kişisel gelişim, dil kursları, futbol akademisi ve yüzme kursları ve sınavlara hazırlık kurslarının, profosyonel eğitmenler eşliğinde gerçekleşeceği ve kayıtlarının başladığı ifade edildi. 

Ayrıca, yaz dönemi yüzme kurslarının amacının, her yaş grubuna yönelik farklı seçenekleri bünyesinde barındırdığı ifade edilirken, profesyonel eğitmenler eşliğinde katılımcıların, tatilleirni değerlendirirken, kişisel gelişimlerine de katkı sağlayabilecekleri vurgulandı.

 Yaz döneminde GAÜ-SEM bünyesinde açılacak olan kurslar şu şekildedir;

 Dil Kusları: Çince, Yabancılar için Türkçe, İngilizce, Almanca, Rusça. Yüzme Kursları: Çocuklar için Yüzme (4-14 Yaş) ve Gençler ve Yetişkinler için Yüzme. Futbol Kursu: 6-15 Yaş Arası. Gelişim Kursları: Beden Dili ve Şov Animasyon, Diksiyon-Güzel Konuşma, Kurmaca Yazarlığı, Bilgisayar Kursu (MS Office), Yaratıcı Kurmaca Okuma Teknikleri ve Arıcılık. Sınavlara Hazırlık Kursları: IELTS, TOEFL, DGS (DİKEY GEÇİŞ SINAVI) ve ALES.

 GAÜSEM Yaz Dönemi Yüzme Kursları ile ilgili detaylı bilginin www.gau.edu.tr - www.gausem.org  web adreslerinden veya 650 20 00 no’lu telefon üzerinden 1224’e ulaşarak alınabileceğinin de belirtildiği açıklamada programlara katılmak isteyenlerin her türlü bilgi için gausem@gau.edu.tr elektronik posta adresine başvurabilecekleri vurgulandı.