AKPINAR’A GENÇ TV’DEN ÜSTÜN HİZMET ÖDÜLÜ

Haberler

GAÜ'DEN

AKPINAR’A GENÇ TV’DEN ÜSTÜN HİZMET ÖDÜLÜ

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu başkanı Serhat Akpınar’a, Kıbrıs Genç Tv’nin 20. Kuruluş yılı dolayısıyla düzenlenen gala gecesinde, “Üstün Hizmet Ödülü” takdim edildi.

Girne Büyük Anadolu Hotel’de düzenlenen geceye, Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Başbakan Hüseyin Özgürgün, Kuvvet Komutanları, Bakanlar, devlet yetkilileri, Türkiye ve KKTC’nin tanınmış kişileri ve sanatçıları katıldı. 20 yıl önce olduğu gibi, bu yıl da gecenin sunumunu, Kıbrıslı sanatçı İnci Pars’ın gerçekleştirdiği gecede, Metin Özülkü ve Orkestrası katılımcılara keyifli anlar yaşattı.

Gecede ayrıca, sanattan, iş dünyasına; iş dünyasından sosyal alana, fark yaratan kişilere ödüller dağıtılırken, GAÜ Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar’a da, KKTC’de ki ilk üniversiteyi kuran ve KKTC ‘de üniversite eğitim sektörünü başlatıp öncü olan ve KKTC ‘de gerçekleştirmiş olduğu yatrım ve başarılar adına Başbakan Hüseyin Özgürgün tarafından “Üstün Hizmet Ödülü” takdim edildi.

Ödül töreninde konuşma gerçekleştiren Akpınar,  Genç Tv ’nin 20.yılına tanıklık etmekten duyduğu gurur ve mutluluğu dile getirirken , Ertan Birinci ve Meliz Birinci’nin de GAÜ ‘nün ilk öğrencileri olması ve şaunda kamuoyuna yön veren Genç Tv ‘nin ödül gecesinde özellikle üniversite eğitim sektörü ile ilgili bu ödülü almış olmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti. Akpınar ayrıca, “Çalışmalarımız GAÜ ve KAÜ ile devam edecek ve bu yolda bizler ile birlikte olan herkese ve şahsımı bu ödüle layık gören bu güzel aile Birinci ailesine ve tabiki de Genç Tv çalışanlarına sonsuz teşekkür ederim” dedi .