GAÜ, 4. TİYATRO GÜNLERİ KAPSAMINDA Kİ, NİSAN AYININ SON OYUNU OLAN “AYRILIK” OYUNU İLE KAPANIŞ ...

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ, 4. TİYATRO GÜNLERİ KAPSAMINDA Kİ, NİSAN AYININ SON OYUNU OLAN “AYRILIK” OYUNU İLE KAPANIŞ ...

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ)  Sahne Sanatları Yüksekokulu, Drama ve Oyunculuk Bölümü tarafından; Teknogold, Citroen ve Mitsubishi iş birliği ve Kamtek Altın sponsorluğunda gerçekleşen GAÜ 4. Tiyatro Günleri, 8 Nisan Cumartesi günü, ünlü sanatçılar Sevinç Erbudak, Fırat Tanış ve Semih Çelenk’in yönetmenliğinde “Ayrılık” oyununu sahnelendi.

Kıbrıslı sanat severler ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği “Ayrılık” oyunu ile GAÜ 4. Tiyatro Günleri kapsamında ki Nisan ayının son oyunu sahne aldı. Ünlü oyuncu Genco Erkal’ın performansı ile 3 Mayıs 2017 Çarşamba günü sahne alacak olan “İnsanlarım” oyunu ile GAÜ 4. Tiyatro Günleri sona erecek.

Ayrılık oyununun bitiminde, GAÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Memduh Erdal, Sevinç Erbudak ve Fırat Tanış’a, aynı zamanda festivalin Altın sponsoru olan   KAMTEK’in Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kamacıoğlu’na katkılarından ve katılımlarından dolayı teşekkür plaketlerini takdim etti. Erdal ayrıca, GAÜ Tiyatro Günlerinin ilk temellerini atan atan ve ünlü oyunları Kıbrıslı sanat severler ile buluşturan GAÜ Drama ve Oyunculuk Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Levent Suner’e de teşekkür plaketini takdim etti.

Konuyla ilgili GAÜ’den yapılan açıklamada, dünyaca ünlü oyunların sahne aldığı GAÜ 4. Tiyatro Günleri kapsamında 3 Mayıs 2017 Çarşamba günü saat 20:00’da sahnelenecek olan son oyun “İnsanlarım” için, biletlerin Lefkoşa Kasap Döner’den, GAÜ PitStop, Akpınar Pastahaneleri ve kapıdan temin edilebileceği belirtilerek, konuyla ilgili detaylı bilginin 0(392) 650 2000 dahili 1165 numaralı telefon ile www.gau.edu.tr adresi ve gaupr@gau.edu.tr adresinden alınabileceği belirtildi.