GAÜ TURİZM BÖLÜMÜ’NDEN BARINAK HAYVANLARI İÇİN DUYARLI DAVRANIŞ

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ TURİZM BÖLÜMÜ’NDEN BARINAK HAYVANLARI İÇİN DUYARLI DAVRANIŞ

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) sosyal sorumluluk projelerine devam ediyor. 2016-2017 akademik yılı içerisinde gerek bölge, gerekse kampüs içinde farkındalık yaratan çalışmalara imza atan GAÜ Turizm Yüksekokulu öğrencileri, barınakta yaşayan hayvanlara yönelik gerçekleştirmiş oldukları kermesin ardından, toplanan yardımlarla mama bağışında bulundu.

GAÜ Turizm Yüksekokulu öğretim görevlisi Tuncel Ertan, yaptığı açıklamada, GAÜ Turizm Yüksekokulu öğrencilerinin “Event Management’ dersleri kapsamında düzenlendiği kermesin yoğun ilgi gördüğünü belirterek, stantlarında satışa sundukları tüm yiyeceklerin satıldığı ve elde edilen gelir ile amaçları olan 20 kg köpek mamalarından toplamda 8 adet alarak, Kuzey Kıbrıs Hayvaları Koruma Derneği barınağına bağışta bulunduklarını söyledi. Ertan,  Event Management dersi öğrencilerinin ilgi ve emekleri sonucu başarı ile sonuçlanan organizasyonun dernek üyelerini çok mutlu ettiğini ifade ederek,  etkinlik sonunda ise kendilerine teşekkür belgesi takdim edildiğini söyledi.

Kuzey Kıbrıs Hayvaları Koruma Derneği başkanı Tomris Güven ise yaptığı açıklamada, projeyi takdir ettiğini, tüm GAÜ öğrencilerini yürekten kutlayarak,  yarattıkları farkındalık için kendilerine teşekkür ederek, bu davranışın herkese örnek olmasını temenni ettiğini söyledi.

Ertan açıklamasında ayrıca şunlara değindi;  

“Öğrencilerim ile gurur duydum. Kısa zamanda organize edilmiş bir proje olmasına ramen büyük başarı ve ilgi ile son buldu. Umuyorum ki projelerimiz devam edecek. Bunun yanında, barınaktaki köpeklere sahip çıkabilecek veya bir dertlerine çare olabilecek duyarlı insalarıda konuya dahil olmaya davet ediyorum” dedi.