GAÜ AKADEMİK KADROSU GÜÇLENMEYE DEVAM EDİYOR

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ AKADEMİK KADROSU GÜÇLENMEYE DEVAM EDİYOR

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Akademik kadrosu, her geçen gün büyümeye ve güçlenmeye devam ediyor.

GAÜ Rektörlük binasında gerçekleşen törende, bünyesinde bulunan Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet Zeki Avcı, Doç. Dr. Aysın Sinal, Doç. Dr. Alessandro Camiz’e doçentlik belgeleri, GAÜ Yöneticiler Kurulu Başkan Vekili Doç. Dr. Asım Vehbi ve Rektör Prof. Dr. Kutsal Öztürk tarafından takdim edildi.

Törende açıklamada bulunan Vehbi, GAÜ’nün her geçen gün büyümeye devam ettiğini belirterek, bünyesinde bulunan akademisyenlerin gelişimi noktasında kendilerine sürekli teşvik ve destekde bulunduklarını söyledi. Vehbi, öğrencilerine daha kaliteli eğitim verebilmek için sürekli gelişim halinde olduklarını, bir dünya üniversitesi olan GAÜ’yü standartların üstüne tutmayı ve en iyiler arasında yer alması için var güçleri ile çalıştıklarını ifade etti. Doçentlik ünvanlarını alamya hak kazanan Akademisyenleri tebrik eden Vehbi, akademik hayatlarında başarılarının devamını diledi.

GAÜ Rekörü Öztürk ise yaptığı açıklamada,  akademisyenlerin kendilerini sürekli olarak geliştirmesi gerektiğine vurgu yaparak, bu yolda tüm kadrosunun gayret içerisinde olduğunu ifade etti. Öztürk, GAÜ bünyesinden özellikle son yıllarda çok fazla sayıda Akademik yayın ve makalelerin yayımlandığını söyleyerek, bu doğrultuda fakültelerinin kalitesinin de arttığını ve daha kaliteli gençler yetiştirdiklerini bildirdi. GAÜ’nün her daim gelişim içerisinde olduğunu, Rektörülük ve Yönetim olarak tüm GAÜ ailesine bu yönde teşvik ve destek içerisinde olduklarını söyleyen Öztürk, doçentlik ünvanı alan akademisyenlere, başarılarının devamını diledi.