GAÜ Stage School ve Mardi Gras Kıbrıs’ı Büyüledi

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ Stage School ve Mardi Gras Kıbrıs’ı Büyüledi

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Sahne Sanatları Fakültesi bünyesinde profesyonel dans eğitimlerini sürdüren Stage School, yardıma muhtaç Kıbrıslı çocuklar yararına Mardi Gras işbirliği ile muhteşem bir geceye imza attı.

Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında çalışmalarına ara vermeden devam eden GAÜ “Yardıma Muhtaç Kıbrıslı Çocuklar” için Girne Anfi Tiyatro’da gerçekleşen etkinlikte Stage School profesyonel dansçıları , Mardi Grass ekibi ve 8-25 yaş arası gönüllü dansçıları ile izleyenlere unutulmaz gece sundu.

Aylar önce GAÜ Sahne Sanatları Fakültesi Dans Stüdyoları’nda calışmalarını gercekleştiren ve bu anlamlı gecede dans etmek isteyen gönüllüleri seçen Stage School Profesyonel danscıları gösterileri ile geceye renk katarken, Mardi Gras grubu ise izleyenleri büyüleyen bir konser verdi.

GAÜ Kıbrıs yerleşkesi Karmi Kampüs’te 3000 metrekarelik alanı kaplayan Sahne Sanatları Fakültesi “Yardıma Muhtaç Kıbrıslı Çocuklar” yararına düzenlenen şovda Stage School Profesyonel danscıları bu anlamlı gecede dans etmek istiyen gönüllüler ile 1000 metrekarelik dans stüdyolarında calışmalarını gercekleştirmişti.

Profesyonel dansçılarıyla , dünyanın dört bir yanında görkemli şovlar organize eden ve yeni dansçılara iş ve dans deneyimi olanakları sağlayan Mardi Gras, GAÜ akademik ve idari kadrosunun yanısıra GAÜ öğrencileri, Kıbrıs Halkı ve Ada’da yaşayan İngiliz’lerin yoğun ilgi gösterdiği “Yardıma Muhtaç Kıbrıslı Çocuklar” yararına düzenlenen etkinlikte yaptığı danslar ve konser ile katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Yaklaşık 1000 kişinin katıldığı etkinlikte toplanan paraların hepsi “Yardıma Muhtaç Kıbrıslı Çocuklar” yararına kullanılacak.