GAÜ Stage School’un Muhteşem Gösterileri Dans Tutkunları ile Buluşuyor

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ Stage School’un Muhteşem Gösterileri Dans Tutkunları ile Buluşuyor

GAÜ Stage School Gala Gecesi 26 Haziran Perşembe GÜNÜ GAÜ Spectrum’da

Girne Amerikan Üniversitesi Stage School 2013-2014 Akademik yılının sonunda yıl boyu aldıkları eğitimlerini dans şölenine dönüştürüyor.

GAÜ Sahne Sanatları fakültesi bünyesinde eğitim veren Stage School öğrencileri yıl boyunca uluslararası akademik kadro eşliğinde aldıkları eğitimin ardından 26 Haziran 2014 Perşembe günü saat 18:30’da GAÜ Spectrum Uluslararası Kongre Merkezinde dans şöleni düzenliyor. Dünyaca ünlü dans eğitmenlerinin koreografileri’ni sergileyecek olan Dans Akademisi öğrencileri, dansın oteritesi olduklarını birkez daha kanıtlayacaklar.

Konuyla iligli GAÜ’den yapılan açıklamada, 26 Haziran 2014 Perşembe günü saat 18:30’da GAÜ Spectrum Uluslararası Kongre merkezinde düzenlenecek dans şöleninin ücretsiz ve halka açık olarak gerçekleşeceği bildirildi.

GAÜ Stage School ile Yaz Tatilinizi Değerlendirin

Ayrıca, yaz aylarını verimli bir şekilde değerlendirmek isteyenlere yönelik, Bale ve Hip Hop dans türleri başta olmak üzere dans yaz okulunun düzenleneceği belirtilirken, talep doğrultusunda diğer dans türlerine yönelikte kursların açılabileceği bildirildi. Yaz okulu bünyesinde yaşlara göre grupların oluşturulacağı söylenen açıklamada, yaz okulunun, dünyaca ünlü dans eğitmeleri eşliğinde yaz aylarını değerlendirmek isteyen herkese açık olduğu ifade edildi.

Her yaş grubundan dans tutkununun başvurabileceği Yaz okulu için kayıtların 30 Haziran Pazartesi gününe kadar devam ettiği belirtilen açıklamada, yaz okulu ve gala gecesi ile ilgili ayrıntılı bilgi için 650 20 00 – 1454 numaralı telefona başvurulabileceği belirtildi.